Contact

We Like Art houdt met name op dinsdagen en donderdagen kantoor in de Leliendaalstraat 4 in Amsterdam. We hebben daar een ruimte van 55m2 waar een gedeelte van onze edities aan de wand hangt.

Langskomen

Fijn als je je komst aankondigt, dan houden we daar rekening mee en zijn we niet net de deur uit voor een afspraak. Stuur je ons een mailtje? info@welikeart.nl. Hiernaast zie je op Google Maps waar onze ruimte is.

Openbaar vervoer: het is een kleine 10 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal Station.

Auto: Je kunt bij ons voor de deur met knipperlicht parkeren. Mocht je langer in Amsterdam zijn dan is parkeergarage IJDock (https://parkereninijdock.nl/) een goede optie. Hier kun je voor 10 euro per dag parkeren als je op tijd reserveert.

Nieuwsgierig of een bepaald werk nog beschikbaar is?

Of ben je geïnteresseerd in ander werk van onze kunstenaars? Leuk! Mail ons en we laten snel van ons horen. Graag je mailtje naar: info@welikeart.nl

Heb je een vraag over je bestelling?

Mail ons: info@welikeart.nl – of bel of WhatsApp Michiel: 06 2422 7321, of Carolien: 06 1961 0855

 

Corona update

Tentoonstellingen bezoeken kan in deze onwerkelijke tijd maar moeizaam. Online kunst kopen kan gelukkig nog wel – met enige beperkingen. Goed om te weten: wij volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen:

  •    Kies je bij je aankoop voor verzending met PostNL? De bezorgers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.
  •    Afhalen van je kunstaankoop kan nog steeds bij ons op kantoor, maar alleen op afspraak. We houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. We zetten je aankoop bij de deur voor je klaar zodat je het zelf kunt pakken en meenemen. Je kunt bij ons kort parkeren voor de deur met knipperend licht. Kom je even binnen naar de kunstwerken kijken? Een mondkapje wordt door ons op prijs gesteld.
  •    Kan het virus via het ingepakte kunstwerk worden overgedragen? De kans op besmetting via post of verpakking is heel klein, maar we raden je uiteraard aan om je handen te wassen na het uitpakken van je aanwinst.
  •    Kan mijn bestelling vertragingen oplopen? Ja, je bestelling kan in de huidige situatie helaas vertraging oplopen. We hebben een flink aantal kunstwerken op voorraad, ander werk moet soms nog geproduceerd of ingelijst worden. Wij doen er alles aan om tijdig te leveren. Mail ons gerust als je vragen hebt over de levertijd.

 

Je eigen kunst onder aandacht brengen?

Goed om te weten, We Like Art richt zich op een niche: we werken met kunstenaars die internationaal of museaal zichtbaar zijn. We zijn geen kunstplatform in de zin dat we plaatsen wat zich aandient. Wij zijn veel te eigenwijs en tonen alleen werk waar we zelf warm voor lopen. Excuus, het ontbreekt ons helaas aan tijd om te reageren op je mail als je ons over je eigen werk benadert.

 

Gegevens We Like Art

KvK-nummer: 52562328
BTW nr NL: 850500783 B01

Postadres We Like Art: Leliëndaalstraat 4, 1013 BP Amsterdam

 

 

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: