Contact

We Like Art houdt op dinsdagen en donderdagen kantoor in de Van Diemenstraat 332 in Amsterdam. We hebben daar een grote Pop-Up ruimte waar onze edities aan de wand hangen. Je bent daar van harte welkom.

Langskomen

Fijn als je je komst aankondigt, dan houden we daar rekening mee en zijn we niet net de deur uit voor een afspraak. Stuur je ons een mailtje? info@welikeart.nl. Let op, het plattegrondje hiernaast verwijst naar ons postadres. Hier zie je op Google Maps waar onze tijdelijke ruimte in de Van Diemenstraat is: Route.

PARKEREN

Let op, parkeren in de Van Diemenstraat is lastig, er zijn alleen laden en lossen plekken. Handiger is Houtmankade 9 aan te houden in je navigatie, zoek een plek op de Houtmankade, het Zoutkeetsplein, De Barentzstraat of de Van Linschotenstraat. Dat is allemaal op loopafstand. Op zondag is het hier gratis parkeren.

Goedkoop parkeren in de Westerdokgarage als je de ParkBee App hebt: link.

Nieuwsgierig of een bepaald werk nog beschikbaar is?

Of ben je geïnteresseerd in ander werk van onze kunstenaars? Leuk! Mail ons en we laten snel van ons horen. Graag je mailtje naar: info@welikeart.nl

En dit soort reacties krijgen we natuurlijk ook graag!

“Ik vind dit een waanzinnig goed initiatief! Ik ben een beginnend kunstkoper en het duizelt me behoorlijk wat er allemaal wordt aangeboden, en wat zogenaamd interessante kunst is. Daarbij, het gaat al gauw in de “duizenden” lopen, terwijl iedere beginnende kunstenaar met lage vraagprijzen is begonnen. Gaaf dat jullie dit doen.”

“I like the site a lot, I really enjoyed it and looked at it quite a long time! Interesting mixture and a huge pool for news!”

Ook andere berichten en vragen kun je kwijt op: contact@welikeart.nl

 

Je eigen kunst onder aandacht brengen?

Dat kan ook natuurlijk – maar let op, we signaleren liever zelf. Helaas kunnen we door de stortvloed aan mails niet garanderen dat je antwoord krijgt, bij voorbaat excuus!
Gouden tips over buitenkansjes zijn natuurlijk altijd welkom. Goed om te weten, we zijn geen kunstplatform in de zin dat we plaatsen wat zich aandient. Wij zijn veel te eigenwijs en tonen alleen werk waar we zelf warm voor lopen.

 

Gegevens We Like Art

KvK-nummer: 52562328
BTW nr NL: 850500783 B01

Postadres We Like Art: Leliëndaalstraat 4, 1013 BP Amsterdam

Heb je een vraag over je bestelling?

Mail ons: carolien@welikeart.nl – of bel Michiel op telefoonnummer: 06 2422 7321

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: