NIEUW @ WESTERGAS: WE LIKE ART POP-UP SHOW

Leuk nieuws! Wij zijn 3 maanden lang live te bezoeken in een mooie pop-up ruimte op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. Op Pazzanistraat 3 schuin tegenover het Ketelhuis gaan we in een ruimte van circa 300 m2 spannende presentaties maken. Op 17 november openen we met een overzicht van onze edities en met een solopresentatie van Scarlett Hooft Graafland.

Er werd druk gebouwd in onze nieuwe pop-up ruimte

Wat kun je verwachten? We zijn 3 maanden lang van donderdag t/m zondag te bezoeken op de Westergas. We gaan geen galerie spelen, het wordt een informele laagdrempelige plek – super als je even komt binnen vallen. Je ziet bij ons een mooi overzicht van de edities die we op ons blog bespraken en we gaan ongeveer 1 keer in de 2 weken een nieuwe solotentoonstelling maken met toonaangevende kunstenaars.

Circa 300 m2 gevuld met edities en unieke kunstwerken op een prachtlocatie.

Scarlett Hooft Graafland. Van vrijdag 17 t/m zondag 26 november beginnen we met een presentatie van Scarlett Hooft Graafland. Tijdens het Amsterdam Art Weekend op zondagmiddag 26 november vertelt Scarlett over haar werk. Leuk als je langskomt!

Scarlett Hooft Graafland, Dragon’s Blood Socotra, Yemen (2014), 60 x 75 cm, c-print in lijst.

Marjolein Rothman. Donderdag 30 november t/m zondag 10 december kun je bij ons komen kijken naar de allernieuwste schilderijen van Marjolein Rothman. De reeks werken met olieverf op aluminium komen vers uit het atelier. Het vertrekpunt van deze indrukwekkende serie is een gevonden reeks Kodakchrome dia’s van bloemen. Met groot lef en een verfijnd gevoel voor kleur heeft Rothman de bloemen teruggebracht en geabstraheerd tot vlugge kwaststreken.

Marjolein Rothman, Kodachrome V (2017), olieverf op aluminium, 48 x 36 cm

Secret Postcard Sale. Dit wordt echt een klapper een week voor kerst. We brengen een grote reeks werken op ansichtkaart-formaat van toonaangevende kunstenaars. Elk werk hangt straks anoniem in de presentatie en elk werk kost slechts 100 euro. Een prachtige manier om voor een klein bedrag een kunstwerk te scoren. Na afloop hoor je als koper van wie je een werkje hebt gekocht.

Impressie A6 werken, Size Matters, TETEM, Enschede 2014

We hebben dit eerder gedaan in Enschede, daar was het al een groot succes. Het idee komt van de Royal Academy in Londen. Daar vormen zich elke zomer voor de RCA SECRET lange rijen van honderden liefhebbers. Graag zorgen we in Amsterdam voor een soortgelijk spektakel. We zijn nu alle kunstenaars waar we de afgelopen 7 jaar mee gewerkt hebben aan het uitnodigen en hebben inmiddels al een hele mooie line-up. We houden je hier graag op de hoogte. Zet 15, 16 en 17 december vast in je agenda!

Opening Size Matters TETEM Enschede 2014 (foto: Jesper Janse)

Promotie van de KunstKoop. Deze regeling van het Mondriaan Fonds en ABN AMRO maakt het mogelijk om te lenen voor je kunstaankoop. Te weinig mensen weten dat je voor de maandelijkse kosten van een telefoonabonnement kunt afbetalen voor je nieuwe kunstwerk. De overheid betaalt de rente over je aankoop. Zoals je van ons gewend bent promoten we graag de KunstKoop, een ideale manier om de stap naar een eerste kunstaankoop te verkleinen. Bij de werken die te koop zijn zullen we zoveel mogelijk de maandbedragen van de KunstKoop vermelden.

Foto: Arjen Veldt

Openingstijden We Like Art Pop Up, Pazzanistraat 3 

Elke donderdag t/m zondag tussen 11 en 18:00 uur  –  Leuk als je langs komt !

 

 

 

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: