Geef een We Like Art tegoedbon!

We Like Art heeft nu waardebonnen om cadeau te doen! Een origineel geschenk om te geven. De gelukkige ontvanger kan heerlijk grasduinen op de site en een mooi kunstwerk uitkiezen.

Een geschenkbon voor een kunstwerk, goed idee!

Zoek je naar een bijzonder cadeau voor een vertrekkende collega? Een afstuderende dochter of zoon? Of wil je gewoon iemand een groot plezier doen? Geef dan kunst. Met de bon kan de ontvanger een mooi kunstwerk uitzoeken op We Like Art.

Het bedrag bepaal jezelf. Wij maken een waardebon met de naam van de gelukkige ontvanger en sturen je die als PDF (een waardebon om uit te printen op mooi papier) of als fysieke cadeaubon.

 

 

Stuur ons een mail met de naam van de ontvanger en het bedrag dat je wil schenken, en jouw adres voor op de factuur. Dan sturen wij je per mail de waardebon op naam en een factuur. Superleuk om te geven en te krijgen. Mail ons gerust als je vragen hebt.

 

 

Welk kerstcadeau geef jij je medewerkers?

Veel bedrijven vragen zich al af met welk kerstcadeau zij dit jaar hun collega’s gaan verrassen. Er is een cadeau waarmee je veel medewerkers echt blij maakt: een Cadeaubon van We Like Art. 😉

De vrijheid om zelf te kunnen kiezen uit ons grote aanbod, maakt de Cadeaubon een veelzijdig cadeau om te geven én om te krijgen. Geschikt voor ieder budget, van € 25,- tot €150,- of meer.We kunnen qua look and feel een bon op maat maken voor jouw bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden: link.

Je kunt een aantal vaste bedragen ook direct online afrekenen. Zie hieronder. In de opmerkingen kun je de ontvanger opgeven en of je graag een digitale of ’tastbare’ cadeaubon ontvangt.

 

 • Cadeaubon – S
  € 100,-

 • Cadeaubon – M
  € 250,-

 • Cadeaubon – L
  € 500,-

 • Cadeaubon – XS
  € 50,-

 • Cadeaubon – XXS
  € 25,-

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: