Drukbezochte opening nieuwe We Like Art Show SIZE MATTERS in Tetem, Enschede

De opbouw van SIZE MATTERS afgelopen week was een flinke operatie. 377 Werken op A6 en A3 formaat kregen een plek in de mooie zaal van Tetem. En wat een juweeltjes! Hulde voor het team van Tetem dat flink van doorpakken wist om de grootste groepstentoonstelling in haar geschiedenis op te bouwen.

1Opbouw-Size-Matters

Alles was mooi op tijd klaar voor de opening afgelopen donderdag.

De opkomst op de opening was enorm, super – want het was voor menigeen een behoorlijk eindje reizen. Heel tof om zoveel enthousiaste reacties te krijgen op de werken, het concept en de inrichting. Er zijn al aardig wat stippen geplakt. Maar maak je geen zorgen – er is nog voldoende keus uit veel moois, en je hebt nog t/m 7 februari om je slag te slaan. En echt, 100 euro voor de kleine werken op A6 formaat en 500 euro voor de werken op A3 – het is geen geld voor zulk goed werk.

2Opbouw-SIZE-MATTERS-TETEM

Hoe zat het ook al weer? In navolging van de succesvolle RCA SECRET tentoonstellingen van het Royal College of Art in Londen organiseren we SIZE MATTERS

VAST FORMAAT | VASTE PRIJS | GEEN NAAMSVERMELDING
Alle werken in de tentoonstelling zijn gelijk geprijsd:
A6 formaat € 100,-
A3 formaat € 500,-

3Opbouw-SIZE-MATTERS

Net als bij RCA Secret hangen de werken anoniem; de namen van de kunstenaars zijn losgekoppeld van de werken. Je moet als koper vertrouwen op je blik, achteraf hoor je van wie je een werk gekocht hebt!

Voor de adresgegevens, openingstijden en alle deelnemende kunstenaars op een rij check: http://tetem.nl/…/multi-solo-size-matters—we-like-art-open

4TETEM-Multi-Solo-Size-Matters---Beacons-06-Jesper-Janse

5TETEM-Multi-Solo-Size-Matters---Beacons-15-Jesper-Janse

6TETEM-Multi-Solo-Size-Matters---Beacons-10-Jesper-Janse

7TETEM-Multi-Solo-Size-Matters---Beacons-08-Jesper-Janse

8TETEM-Multi-Solo-Size-Matters---Beacons-07-Jesper-Janse

9TETEM-Multi-Solo-Size-Matters---Beacons-09-Jesper-Janse

10TETEM-Multi-Solo-Size-Matters---Beacons-33-Jesper-JanseLet op: TETEM kunstruimte is tijdens de kerstvakantie gesloten van 21-12-2015 t/m 03-01-2016.

Fotografie opening: Jesper Janse

  • Nieuwe foto’s van SIZE MATTERS in Tetem, Enschede

    We hebben nieuwe beelden van onze tentoonstelling in Enschede op onze Tumblr gezet. Ben je nog niet in de gelegenheid geweest om naar Enschede af te reizen? Dan kun je bij wijze van voorpret een beter beeld krijgen van de 377 werken in de tentoonstelling. Of ... zelfs toeslaan als je haviksogen hebt.

    Lees verder: Nieuwe foto’s van SIZE MATTERS in Tetem, Enschede
  • SIZE MATTERS | nieuwe We Like Art Show

    Beginnen met kunst kopen? Maak een vliegende start! Binnenkort in TETEM, Enschede organiseren we SIZE MATTERS. Alle werken in de presentatie zijn uniek. Alle werken zijn of in A6 of A3 formaat. Ruim 100 kunstenaars doen mee, categorie aanstormend en toonaangevend. En de kunstenaars zijn genereus want de werken zijn ultra sympathiek geprijsd: 100 euro (A6) en 500 euro (A3).

    Lees verder: SIZE MATTERS | nieuwe We Like Art Show
Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: