Een nieuwe editie van We Like Art @ Westergasfabriek in … 2016!

Had je ook zo’n zin in een nieuwe editie van We Like Art @ Westergasfabriek? Jammer! We slaan namelijk een keertje over… In 2013 en 2014 pakten we uit met een mooie september-presentatie in het Machinegebouw van de Westergas.

1WLAWestergas2014

Een geslaagde feestelijke opening van het nieuwe kunstseizoen met werk van meer dan 100 kunstenaars per editie. Veel bezoekers, een lading mooi geprijsd werk van topkunstenaars, veel verkopen – kortom, een groot succes. Maar waarom dit jaar dan toch niet?

2WLAWestergas2014

We zijn knetterdruk met de nieuwe website. Dat is de eenvoudige reden. We gaan een nieuwe site maken met blog, webshop, kunstenaarspagina’s allemaal geïntegreerd onder 1 dak. Om die site er strak en aanstekelijk uit te laten zien – en gebruikersvriendelijk te laten zijn, zitten we nu flink te pezen. En omdat we een kleine organisatie zijn kunnen we maar 1 ding tegelijk, als we het goed willen doen. Dus die tentoonstelling hou je tegoed!

3WLAWestergas2014

In het voorjaar kun je onze show weer bezoeken in de Westergas. En die nieuwe site? Daar wordt hard aan gewerkt. We houden je op de hoogte!

4WLAWestergas2014

5WLAWestergas2014

6WLAWestergas2014

7WLAWestergas2014

8WLAWestergas2014

9WLAWestergas2014

10WLAWestergas2014

Fotografie: Maarten Tromp en Johan Nieuwenhuize

  • Lust For Life – Painting Today – Westergasfabriek

    We Like Art organiseert van 21 t/m 24 april 2016 een grote pop-up show met actuele schilderkunst in het Machinegebouw in de Westergasfabriek. De verkooptentoonstelling geeft een levendig beeld van de veelvormige staat van de schilderkunst anno 2016: van jong aanstormend talent tot internationaal toonaangevende kunstenaars.

    Lees verder: Lust For Life – Painting Today – Westergasfabriek
  • Terugblik op LUST FOR LIFE, Painting Today

    Vorige week van 21 tot en met 24 april kon je in het Machinegebouw van de Westergasfabriek de pop-up tentoonstelling LUST FOR LIFE, Painting Today bezoeken. We lieten met de tentoonstelling zien hoe goed de schilderkunst er anno 2016 voorstaat. Ze is alive and kicking – dat blijkt op de dagelijkse werkvloer van veel ateliers en is te zien in de galeries.

    Lees verder: Terugblik op LUST FOR LIFE, Painting Today
Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: