Bedankt voor je bezoek aan We Like Art @ Art Rotterdam 2015!

Wat een enerverende dagen! We ontvingen in onze tentoonstellingsruimte in de Van Nelle vele duizenden bezoekers, en vooral afgelopen weekend was het er gezellig stampvol. Ook kregen we veel complimenten over de inrichting en over de gekleurde wanden van IJM Colour (check the making of).

1WLA_ArtRotterdam_2015

Veelgehoorde opmerkingen: “lekker informeel van sfeer” en “fijn overzichtelijk qua prijs”. De kwaliteit van de kunstwerken was super, ongekend zoveel vriendelijk geprijsd topwerk bij elkaar. Heel tof dat veel kunstenaars nieuw werk toonden.

2WLA_ArtRotterdam_2015

Ook hadden we ditmaal een heuse etalage – uitgelicht door Jurlights met ideale spots die ook op Unseen gebruikt worden. Vanaf de straat kon je optimaal binnenkijken en knalde een aantal kunstwerken je al tegemoet. Deze zichtbaarheid en het feit dat de pendelbussen bij ons voor de deur stopten droegen bij aan de 10.000 bezoekers die bij ons de deur plat liepen.

3WLA_ArtRotterdam_2015

Er zijn 80 werken verkocht, een mooi aantal kunstkopers debuteerde met een eerste aanschaf. Hierbij hielp de KunstKoop van het Mondriaan Fonds vaak een handje. Binnenkort plaatsen we een aantal werken op www.welikeartworks.nl – dan kun je alsnog je slag slaan.

4WLA_ArtRotterdam_2015

We kregen mooie publiciteit in onder meer de Volkskrant, Telegraaf en AD (een hele pagina). Ook een aantal kunstblogs bespraken onze show: onder andere de Selectionneur, Trendbeheer en Lost Painters.

5WLA_ArtRotterdam_2015

Het memory spel van onze sponsor ABN AMRO is weer door heel wat bezoekers gespeeld. Binnenkort hoor je wie er aan de haal gaat met een kunstwerk uit de tentoonstelling! De foto’s (en tijden) van de deelnemers zie je hier:

Een daverend succes was onze We DRAW Art actie waarbij je tekening of comment van een favoriet kunstwerk een We Like Art waardebon kon opleveren. Leuk om alle kaarten met kleine hommages te zien. Binnenkort presenteren we hier de 10 mooiste/gekste inzendingen en de winnaar.

6-Inzendingen-We-DRAW-Art

Art Rotterdam trok dit jaar trouwens een recordaantal bezoekers: 25.000. Het hele Van Nelleterrein was een avontuur om te bezoeken. Veelvormig en van hoge kwaliteit. Van grote installatiewerken tot kleine fragiele schilderijtjes, het was er allemaal. Art Rotterdam lijkt in deze topvorm nog jaren vooruit te kunnen. Onze We Like Art presentatie biedt een ideaal instapmoment en een gekoesterde plek voor verzamelaars op jacht naar een buitenkansje.

7WLA_ArtRotterdam_2015

8WLA_ArtRotterdam_2015

9WLA_ArtRotterdam_2015

10WLA_ArtRotterdam_2015

Op Facebook hebben we een fotoalbum aangemaakt met 50 foto’s van We Like Art @ Art Rotterdam 2015 – alle fotografie: Maarten Tromp

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: