We Like Art @ Art Rotterdam 2014 – een groot succes!

Geweldig. Nog niet eerder organiseerden we een tentoonstelling die zoveel bezoekers trok. De ruimte en de hele setting is behoorlijk anders dan op de beursvloer en dat wordt gewaardeerd. Art Rotterdam is nu een mooie totaal-ervaring met de inpandige videobeurs Projections, de grote Prospects and Concepts tentoonstelling van het Mondriaanfonds, de diverse installatiewerken in de gruizige buitenruimtes en onze We Like Art show.

1De selectie van betaalbare werken van toonaangevende kunstenaars trekt veel bekijks en (heel) veel kopers. De KunstKoop van het Mondriaanfonds maakt menig aankoop mogelijk. Nog 1 dag kun je naar We Like Art komen kijken en je laten verrassen door wat er mogelijk is met een beperkt budget. Vandaag, zondag 9 februari, zijn we open van 11:00 tot 19:00 uur. Graag tot ziens!

Van Nellefabriek, Theefabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam (bereikbaarheid)

UPDATE

Inmiddels is het hele evenement voorbij en kunnen we vaststellen dat het een ongekend succes was. Art Rotterdam trok een recordaantal bezoekers bijna 22.000 mensen naar de Van Nellefabriek. Ook onze show werd ook supergoed bezocht. Allemaal bedankt voor je komst!

We kregen ook een flinke stoet kopers aan de balie, waaronder veel beginnende kunstkopers – tientallen gingen een lening aan met de KunstKoop van het Mondriaan Fonds, super!

Onze dank gaat uit naar partners Mondriaan Fonds en ABN AMRO. Veel dank ook aan alle deelnemende galeries en kunstenaars; en aan Art Rotterdam, de Van Nellefabriek, Mart Warmerdam, WeTransfer, Trendbeheer en tenslotte IJM Colour voor de geweldige wandkleuren.

De winnende tijd van het ABN AMRO Memory Spel was een hele snelle: 22,34 seconden. De winnaar krijgt bericht van ons en mag op kosten van ABN AMRO een werk uit de tentoonstelling kiezen. šŸ™‚

(installatiefoto’s: Maarten Tromp)

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: