Een nieuwe We Like Art Wall

Jawel hier is ie dan, de zesde Wall die we bij galerie VOUS ETES ICI gemaakt hebben. Een wand met werk dat onlangs op het blog besproken is!

Wall #9

Een aantal naar aanleiding van aanstekelijke reeks interviews: Charlotte Dumas over haar project ANIMA (nu te zien in het Institut Neerlandais, Raquel van Haver over haar hofleverancierschap, Jasper de Beijer over zijn uitzinnige Mexico serie, Hester Oerlemans over haar solo in Diepenheim en Niels Post over zijn [SPAM]-werken. Erg leuk om na te lezen.

1

Verder zie je op deze wand de nieuwste edities van Scarlett Hooft Graafland en van Hinke Schreuders. Smullen! Charlotte Dumas verraste ons met deze tijger: India, Center Point Indianapolis uit 2007. Er zijn nog een paar exemplaren beschikbaar.

Charlotte-Dumas

Een nog niet eerder bij ons vertoond werk van Mariken Wessels, Matroos II, is ook prominent te zien op de Wall. Dit werk komt regelrecht uit haar project en internationaal gevierde fotoboek Queen Ann P.S. Belly cut off. Het verhaal van een Romy Schneider-achtige beauty die een leven lang kampt met Obesitas en als oudere vrouw haar eigen foto’s corrigeert en verfraait. Een personage dat deels bestaat en deels een schepping is van de kunstenaar. Wie heeft wat bewerkt en geselecteerd? Lees hier onze bespreking van de speciale editie van het boek.

MarikeWessels

Uit de collectie foto’s rond dit fascinerende en melancholiek stemmende komt dit werk. Als je als kind nooit een matrozenpakje mocht, dan ga je toch gewoon als volwassene  in de herkansing?

Check de hele Wall op www.welikeartwalls.nl.

Zondag aanstaande vanaf 15:00 uur is het zo ver. We hebben een enorme lading kerstpakketten klaar staan, waarvan 100 met een wel heel bijzonder kunstwerk. Kom gezellig langs. Veel van de exposerende kunstenaars komen ook!

Hier lees je alles over de show en hoe je er kunt komen: www.welikeart.nl/2012/12/12/kom-naar-de-we-like-art-kerstpakketten-borrel

Inmiddels zijn van deze Wall al een aantal werken uitverkocht. De werken die hieronder staan zijn nog wel beschikbaar!

 • Hester Oerlemans

  TL (2011)
  € 450,-

 • Jasper de Beijer

  Marabunta, topeditie (2012)
  € 900,-

 • Hinke Schreuders

  I pray thee / Ask no questions (1) (2012)
  Uitverkocht

 • Hinke Schreuders

  I pray thee / Ask no questions (2) (2012)
  Uitverkocht

Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: