Meet & Greet @ ING House

Zoals je misschien weet hangt er momenteel een fraaie selectie van hier op het blog besproken werken in Amsterdam bij ING House. In deze veelbesproken architectonische juwelendoos langs de ring maakten we een fraaie show die je binnenkort met eigen ogen kunt bekijken.

Op donderdag 13 september van 18 – 20.00 uur ben je namelijk van harte welkom. In een ontspannen setting zal een aantal van de deelnemende kunstenaars meer vertellen over hun werk: Koen Vermeule, Thomas Elshuis en Mariken Wessels. Aansluitend wordt er geborreld en kan er worden rondgekeken. Een mooi moment om je favoriete kunstenaar aan zijn of haar jasje te trekken. We bedanken Wendeline Thole en Charlotte Rommerts van Art Management ING Insurance voor de gastvrijheid.

Wil je komen? Stuur ons dan snel een mail: contact@welikeart.nl. Nota bene: er is maar beperkt plaats. Kosten? We werken met het sympathieke principe ‘Pay what you want’, laat naar wens en eigen inschatting een bijdrage achter in de daarvoor bestemde bus.

Graag tot 13 september!

  • We Like Art @ ING House

    Superleuk dat we werden uitgenodigd door Wendeline Thole van Art Management ING Insurance om een We Like Art presentatie te maken in het hoofdkantoor ING Insurance & Investment Management in Amsterdam – daar naast de ring in die vermaarde schoen/kruimeldief. Personeel in aanraking brengen met kwalitatief goede kunst, de discussie over de waarde van kunst op gang brengen en het prikkelen tot een mooie besteding van het vakantiegeld - dat is de inzet.

    Lees verder: We Like Art @ ING House
Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: