Een nieuwe website voor We Like Art

Welkom op de vernieuwde website van We Like Art! Erg leuk dat je onze nieuwe site bezoekt. We hebben er hard aan gewerkt het afgelopen jaar. Het was al met al een hele operatie om het oude blog om te zetten naar een nieuw format - waarin de blogberichten en de kunstwerken op een vanzelfsprekende manier samengevoegd worden. Maar dat is gelukt! Je kunt nu bij ons eindeloos grasduinen in het grote aanbod van kunstwerken, besprekingen en interviews.

Wat is er nieuw?
We willen de komende tijd van alle kunstenaars van wie we werk aanbieden op de site een aparte pagina aanmaken. Op deze pagina komt een introductie op het werk van de kunstenaar, een interview over zijn of haar werkdag aangevuld met een portretfoto, atelierfoto’s en tentoonstellingsfoto’s.

 

De kunstenaarspagina’s dienen als vertrekpunt voor alle informatie op We Like Art. Onder de interviews komen links naar relevante blogberichten en de kunstwerken die te koop zijn bij ons. Wij zijn een echt bottom-up initiatief en we koesteren de band met de kunstenaars waar we mee werken: logisch dat de kunstenaars centraal staan in de nieuwe opzet.

Wat is er nog meer nieuw?
De opmaak en vormgeving van de site is frisser en logischer en er is meer ruimte voor groot beeldmateriaal. Ook hebben we nu een echte shop. Veel van de kunstwerken die we aanbieden kun je direct aankopen en betalen. Wij nemen vervolgens snel contact met je op om een afspraak te maken over de levering van het kunstwerk.

Je kunt nieuwe site op 3 manieren doorzoeken:

1 BLOG: Zoeken en scrollen binnen de blogberichten

2 SHOP: je kunt zoeken op diverse manieren binnen het totale aanbod van kunstwerken

3 KUNSTENAARS: je kunt via het overzicht op de kunstenaarspagina navigeren per individuele kunstenaar

Bedenk dat er op de komende tijd nog hard gewerkt wordt aan de site – er zitten nog wat onvolkomenheden hier en daar. Bedankt voor je geduld met ons! 🙂

Nog niet alle kunstenaarspagina’s voorzien van inhoud. Maar deze pagina’s moet je vooral even bekijken!

Tim Ayres,

Britt Dorenbosch,

Thomas Elshuis,

Marieke Gelissen,

Heringa/VanKalsbeek,

Annegret Kellner,

Katrin Korfmann,

Antoinette Nausikaa,

Malin Persson,

Niels Post,

Wouter van Riessen,

Gerco de Ruijter,

Rutger van der Tas,

Aline Thomassen,

Isabelle Wenzel

Mariken Wessels

 

We denken dat We Like Art nu beter voor jou is toegerust. Toonaangevende kunst beschikbaar maken voor een groot publiek blijft onze insteek. En dat is precies de reden waarom het Mondriaanfonds genereus heeft bijgedragen om deze nieuwe site mogelijk te maken. Daar zijn we dankbaar voor! 

VEEL SURFPLEZIER!

 

  • Onderzoek: 39% van de kunstkopers koopt online kunst | belang van online kunstmarkt groeit

    Weet je nog? We deden onlangs in samenwerking met Danielle Frenken (student Master Kunstbeleid en –management van de Universiteit Utrecht) een onderzoek onder ruim 500 kunstkopers. Bedankt voor alle ingevulde enquetes! De resultaten zijn geanalyseerd en het blijkt dat het belang van de online kunstmarkt groeit. We zetten alles graag even op een rijtje voor je.

    Lees verder: Onderzoek: 39% van de kunstkopers koopt online kunst | belang van online kunstmarkt groeit
Als eerste informatie ontvangen over nieuwe edities en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief: